Bøgehøj

Vi købte hus i Dyssegaard i september 2023. Vi valgte Rudolph de Klauman som køberrådgiver, da vi havde fået dem anbefalet og selv havde haft gode oplevelser med Rudolph ifm. diverse fremvisninger. Det har vi ikke fortrudt. Vi har igennem hele processen følt os trygge – og ikke mødt andet end høj faglighed, fleksibilitet og total professionalisme med Gitte og Rudolph. Faktisk var vi så glade for samarbejdet, at vi har valgt at fortsætte det ifm. renoveringen af vores hus. Vi kan kun give Gitte og Rudolph fra de Klauman vores varmeste anbefaling.
Stine & Thomas, Hellerup

Esthersvej

de Klauman er et afsindigt stærkt team at have i ryggen, når man skal købe en ny bolig, da de har et falkeblik og indgående kendskab over hele processen.
Jeg havde søgt efter en bolig i et år, men det var først, da jeg mødte Rudolph, at jeg kunne få mine boligønsker indfriet på kun to uger!
Jeg har endda efterfølgende fået sublim rådgivning i forhold til nogle af de ting, der skulle ordnes i boligen, da Rudolph ikke kun er ejendomsmægler og køberrådgiver, men også har en håndværkerbaggrund.
Jarl, Hellerup

Baunegårdsvej

Vores varmeste anbefalinger går til Rudolph for en positiv, professionel og yderst personlig rådgivning fra start til salg. Man kan mærke, at du brænder for opgaven, og vi har i hele forløbet følt os trygge. Tak for et meget hurtigt og effektivt salg og tak – ikke mindst - fordi du i hele processen var hjælpsom, tilgængelig og imødekommende, uanset hvor ofte vi kontaktede dig med spørgsmål. Fremragende service! Skal vi i fremtiden sælge igen, så kontakter vi DIG som det første!
Mange hilsener Fam. Johannsen

Christianshvilevej

Helt igennem professionel!
Jytte og Steen, Charlottenlund

Ermelundsvej

Helt igennem et super godt forløb, med Rudolph , der var på, altid svarede hurtigt tilbage, mange åbent hus… Og yderst behagelig og proff. Vil anbefale ham til alle der ønsker at sælge!
Susanne, Gentofte

C L Ibsens Vej

Jeg har haft Rudolph de Klauman på opgaven at sælge min ''baghave'' på adressen C. L. Ibsens Vej 2, Gentofte.
Med hans mangeårige erfaring med boligsalg her i Gentofte kommune, både mht. kendskab til området og til klientel, hans håndværksmæssige baggrund og ikke mindst hans personlige og utrættelige engagement, har hans tilgang og indsats været uvurderlig under hele salgsforløbet. Tak for hjælpen, Rudolph, du får min allerbedste anbefaling!
Janne, Gentofte

Slotsherrensvej

Utrolig behageligt samarbejde. Top professionelt med et behageligt personligt præg og stort engagement.
Jette, Vanløse